Idag när vi hyllar kärleken vill jag dela med mig av detta recept som är en liten ljuv godisbit med kakaosmör och kokos. Den är dessutom nötfri för den som föredrar det. Kom ihåg att sprida er kärlek och ert ljus varje dag. Ge någon ett leende på Ica, hjälp till om någon behöver, småprata med grannen. All kärlek i vardagen hjälper till och höjer det kollektiva ljuset. Idag hyllar jag mig själv alldeles extra på min födelsedag men jag försöker att varje dag ge mig själv det allra bästa. Kram på er!
12 st små formar
1 dl kakaosmör
1 dl kokossmör
o,5 dl kokosolja
1 tsk lönnsirap (valfritt)
Lite russin (valfritt)
Hallonpulver, frystorkat hallon och kokosflingor till garnering
Hacka kakaosmöret och smält försiktigt över ett vattenbad. Karva ut 1 dl kokossmör eller värm burken försiktigt så det är lättare att få ut. Blanda i det plus kokosoljan och lönnsirap så att allt smälter. Häll upp i små formar. Lägg ev i några russin i varje samt frystorkat hallon och kokosflingor. Ställ in dem i frysen för att stelna. Innan servering pudra lite hallonpulver på för att få en fin rosa färg.
Kakaosmör= fett från kakaobönan
Kokossmör=fett från kokosnöten (går att göra själv genom att mixa riven kokos)