Rödkålssallad med pepparrot

Mat
3 december, 2014 / Av / / Skriv en kommentar

Detta är ett recept från Erica Palmcrantz. Jag tycker verkligen det passar så bra med pepparroten såhär års och en utmärkt rätt för julbordet.

Rödkålssallad med pepparrot

 

1/2 rödkålshuvud

2-3 cm pepparrot

2 msk olivolja

1 msk citronsaft

Salt

 

Finstrimla rödkålen. Riv pepparroten fint. Häll upp rödkålen på ett fat och ringla över olivolja och citronsaft. Massera sedan kålen så att den mjuknar. Blanda i pepparroten och strö över lite flingsalt.

 

Du kanske också gillar...

3 dagars detox
5 maj, 2022
Selleri och äppelsallad
19 januari, 2018
Grönkål & rödbeta
12 januari, 2018

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier