Kålrabbbi och päron

Mat
3 december, 2014 / Av / / Skriv en kommentar

Sallad med kålrabbi och päron

 

1 kålrabbi

1 päron

1 dl valnötter

1/2 dl granatäpplekärnor

1 msk citron

1 msk raps- eller olivolja

Salt, peppar

 

Strimla kålrabbin fint i en matberedare och skär päronet tunt. Lägg upp på ett serveringsfat. Ringla över citron och olja. Strö över valnötter och granatäpplekärnor och salta och peppra.

 

Du kanske också gillar...

3 dagars detox
5 maj, 2022
Selleri och äppelsallad
19 januari, 2018
Grönkål & rödbeta
12 januari, 2018

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier