Rödbetsbiffar med quinoa och blomkålssallad

Mat
18 september, 2014 / Av / Skriv en kommentar

Jag gillar grönsaksbiffar av alla de slag. De här gjorde jag såhär:

5 kokta rödbetor

1 gul lök

1 dl kokt röd quinoa

2 msk sojamjöl

1 ägg

salt

Fräs löken i lite olja eller smör. Skala rödbetorna och riv dem i en matberedare. Blanda rödbetorna med övriga ingredienser. Låt smeten vila i ca 10 min. Värm en panna med lite olja eller smör. Forma smeten till biffar och stek 3 min på varje sida.

Blomkålssallad

Jag körde ett blomkålshuvud i matberedaren så det blir rätt små bitar. Sedan blandade jag i hackad gurka, tomat, lite sallad och groddar och hällde över en dressing på olivolja och citron plus salt.

 

Du kanske också gillar...

3 dagars detox
5 maj, 2022
Selleri och äppelsallad
19 januari, 2018
Grönkål & rödbeta
12 januari, 2018

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier