Grönkålssallad med äpple och senap

Mat
3 december, 2014 / Av / / Skriv en kommentar

Grönkålssallad med äpple och senap

 

200 g grönkål, skuret i bitar

1 litet äpple

1/2 dl olivolja

2 msk cironjuice

2 tsk dijonsenap

2 msk tranbär

salt

 

Skölj och strimla grönkålen. Häll över lite olja och massera kålen så den mjuknar. Blanda en dressing av olivolja, citronjuice, dijonsenap och salt. Häll över salladen. Skär äpplet i mindre bitar. Blanda i äpplet och tranbären.

 

 

Du kanske också gillar...

3 dagars detox
5 maj, 2022
Selleri och äppelsallad
19 januari, 2018
Grönkål & rödbeta
12 januari, 2018

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier