2 september, 2014 / Av / , / Skriv en kommentar

Jag älskar att göra glass på frusna bananer. Det blir så krämigt och liknar verkligen vanlig glasskonsistens och det blir faktiskt godare. Det är enkelt och man kan variera smakerna så mycket genom att tillsätta bär, frukt, kakao, nötter med mera. Här gjorde jag med blåbär för jag var så lycklig över de första blåbären jag hittade (detta var i juli). Men det funkar givetvis lika bra med frusna bär.

2 frusna skalade och skivade bananer

En handfull blåbär

Låt bananerna tina i ca 10 minuter. Kör de sedan i matberedaren tillsammans med bären tills det blir en glassliknande konsistens.

Du kanske också gillar...

Choklad/jordnötssgodis
28 oktober, 2022
Vaniljglass med chokladöverdrag 3 ingredienser (utan mjölk)
10 maj, 2022
Jordgubbsmousse (utan gelatin och grädde)
6 maj, 2022

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier